Vélemények

“Pusival a véletlen hozott össze bennünket egy fotós-videós team keretein belül a 2016 májusi esküvőnkön. Szakértelme már a kreatív fotózáson megmutatkozott. Egy napsütötte májusi szombat délben a puszta kellős közepén, felhők és árnyék nélküli helyszínen, egy fotós számára a legnehezebb körülményekközött is csodaszép, profi fotók születtek. A templomi esküvő után egy tökéletesen időzített “dobós” képet is sikerült összehoznia. A lakodalom alatt “láthatatlanul” helyezkedett a vendégek között, és sikerült olyan bravúros képeket készíteni, amelyeknél észre sem vettük, hogy egyáltalán ott volt. Ha kellett, a közelünkben volt, ha kellett, olyan életképeket fotózott, amiket mi élőben nem láthattunk. Örülünk, hogy összehozott minket a sors, jó volt vele együtt dolgozni! Köszönjük!!”

Bea és Attila


“Esküvőnk előtt még csak egy ajánlott szimpatikus fényképész. Az esküvőnkön már egy rendkívül nagy tehetséggel megáldott fényképész és egy hatalmas segítség az ifjú párnak. Esküvőnk óta ő a család Pusi-ja, akiben semmilyen téren nem csalódtunk és sosem választanánk más fényképész barátot.”

Abi és Zoli


“Pusival az ismeretségünk már régóta meg volt, mikor felkértük az esküvőnk fotózására. Ekkor még nem tudtuk , hogy mint fotós mire képes. Az esküvő napján már a kezdetektől ott volt és minden jelentős pillanatot megörökített. A helyszínek kiválasztását és a nap minden fontos pillanatát, profi módon és rengeteg kreativitással oldott meg (ami nem volt könnyű az év legmelegebb napján). Azóta is figyelemmel kísérjük a karrierjét és egy igazán érett és profi szakember lett belőle.

Csak ajánlani tudjuk mindenkinek.”

Évi és Lajos


“Pusinak feladtuk a leckét, amikor felkértük arra, hogy az esküvői képeinket készítse el. Nem akartunk túlzásokba esni, hiszen egyikünkhöz sem áll közel a feltűnőség, maga az esküvő is nagyon szolid, csendes hangulatú volt. A fotók annyira könnyedre, humorosra sikerültek, hogy mai napig bármikor szívesen megnézzük őket és büszkén mutatjuk meg ezt másnak is. Jó élmény volt maga a fotózás is, mert Pusi nagyon kreatív, empatikus és jókedvű, ami oldotta az amúgy is nagy izgalmunkat. Hálás köszönet érte, bízunk benne, hogy mihamarabb további nagy eseményeket is dokumentálhatsz az életünkből!”

Ági és Laci

 

 


“Pusi az esküvői fotóinkat készítette. (De hívjátok bátran bármilyen eseményre a kereszteléstől a disznóvágásig! 100% hogy menni fog neki.) Szóval az esküvőnkön gyönyörűen helyt állt mintegy 16 órában a menyasszonyi készülődéstől a menyecske tánc végéig. Az i-re a pontot az tette fel, hogy nem volt rest a következő nap kijönni velünk egy arborétumba, hogy a másnapos párral még egy fél napot végig csináljon a 38 fokos, páradús hőségben.

Hogy miért válasszátok őt?

Mert:
– pontos (és ez nagyon fontos!)
– rugalmas
– higgadt
– bátor (nem riad meg az extrém ötletektől, a bokorba mászástól és atürelmetlen feleségektől/férjektől sem)
– fényképész és stylist is egyben (ügyesen lebeszélt a csicsás, gusztustalanulhivalkodó nyaklánc felvételéről)
– kreatív
– mindenhol ott van, de közben észrevehetetlen
És ha mindez nem lenne elég, vagy nem lenne elég fontos ahhoz, hogy Őt bízzátok meg, akkor kérjétek fel Pusit a fotósotoknak azért, mert DURVÁN JÓ FOTÓKAT CSINÁL!”

Szabina és István